069 700 3337 Kërko

https://www.ascad.org
069 700 3337

Komplikacione te Fillers

Rritja e popullaritetit të proceduravete  dermatologjise kozmetike,ben qe 
gjithashtu te rritet numri më të madh i komplikimeve nga këto procedura.
Prandaj per te shmangur sa me shume efektet anesore si dhe komplikacionet
eshte e nevojshme bashke-punimi me mjekun specialist per tju ndihmuar te
merrni rrezultatin me te mire.

Efektet anesore & Komplikacionet e
Substancave mbushëse,dermale-Fillers Të zakonshme:
gjakderdhje
nxirje
infeksione
reansione alergjike
Te rralla
shoku anafilaktik
verbëri pas injeksit në arterie retinale
nekroza lokale e lëkurës
reagon granulomatoz
Ne si mjek specialist marrim masa për të shmangur këto komplikime,
njohje të shpejtë kur ato ndodhin,trajtimi në mënyrë efektive
për të minimizuar vazhdimet afatgjata dhe shenjat jo te pelqyeshme
nga demtimet qe mund te mbeten nese nuk trajtohen ne kohen e duhur.

Dr.Brunilda Bardhi