069 700 3337 Kërko

https://www.ascad.org
069 700 3337
Komplikacione te Fillers

Rritja e popullaritetit të proceduravete dermatologjise kozmetike,ben qe gjithashtu te rritet numri më të madh i komplikimeve nga këto procedura.Prandaj per te shmangur sa me shum...

Piling Kimik

Lëkura e njeriut perjeton ndryshime gjate viteve, sidomos në fytyrë. Mjedisi jashtem,ndotja e ambjentit,produktet kozmetike jo cilesore dhe te duhurat,shprehite e fytyrës kontribu...

Laserat Kirurgjikal

Per rinimin e lekures perdoret ne menyre ablative apo jo ablative, fraxional apo jo fraxional duke shkaktuar nje zhveshje te epidermes dhe rimodelim te kolagjenit ne shtresen e dermes duke rinuar pamj...

Epilimi i Qimeve me Laser

Nëse keni qime në buzën e siperme-mustaqe,mjeker,gushe,favorite, në sqetulla, këmbe, ose shpine, është e sigurt që do të kaloni shumë kohë duke u...

Botox & Fillers ,Cfare jane dhe pse perdoren?

Pak histori për Botox Botox përdoret në mënyrë të sigurt nga mjekët prej më shumë se 20 vjetësh në trajtimin e disa çrregullimeve si spaz...

Cfare eshte Fryrja e Buzeve

Fryrja e buzeve apo "lip augmentation" eshte nje procedure dermokozmetike qe ju mundeson buze me te plota e me te mbushura!Substanca qe perdoret ne kete procedure eshte Acidi Hyaluronic i prodhuar sin...

Dermatologji Kozmetike


Akne Vulgaris

Aknet jane nje problem shume I madh sidomos I moshes se adoleshences ku rreth 89 %  e tyre kane akne.Por si ti japim nje zgjidhje me te mire ketij problemi qe eshte folur e vazhdon te f...

Akne Rosacea

Rosacea është një sëmundje e zakonshme e lëkurës. Shpesh fillon me një tendencë për t'u skuqur ose për t'u ngjyrosur më lehtë se njerë...

Melasma

Melasma është një gjendje mjaft e zakonshëme dermatologjike që shkakton hyperpigmentim, duke rezultuar në njolla ​​ngjyrë kafe dhe te errta dhe diskolorim&n...

Regjistrohuni në Buletinin

Te rejat e fundit


Publikime


“Gingival (gummy) smile” – diagnostic value and treatment with botulinum neurotoxin

“Gingival (gummy) smile” –diagnostic value and treatmentwith botulinum neurotoxinM.I. Soykher1, O.R. Orlova 1, M.G. Soyher1, L.R. Mi...

Efikasiteti ne trajtimin e Akne Vulgaris protokollet sipas formave klinike

EFFICACY OF ACNE VULGARIS TREATMENT PROTOCOLS ACCORDING TO ITS CLINICAL FORMS Etleva Jorgaqi    Irena Savo    Andi Kora...

Deramatologjia Aestetike Sot

Informative Article | Medicine Science | Albania | Volume 4 Issue 10, October 2015 Aesthetic Dermatology Today  Monika Fida, Orjana Dervishi, L...

Tatuazhet dhe Komplikacionet

Tatoo and Complications: Some Cases during Everyday Practice Article (PDF Available) in International Journal of Science and Researc...

Komplikacionet e perdorimit te Botox per Hiperhidrozen

Complications With the Use of Botulinum Toxin Type A for Cosmetic Applications and Hyperhidrosis Article in Seminars in Cutaneous Medicin...

Menaxhimi efekteve anesore te Injeksionit me Botox

Managing Adverse Events Associated with Botulinum Toxin Type A: A Focus on Cosmetic Procedures February 2005 American Journal of Clinical Derm...